Petitchef

BUNATATI DIN BIHOR

Felul principal
4 porții
30 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpa de porc se portioneaza si se bate cu ciocanul de snitele,se condimenteaza cu sare ,piper,boia,slanina se taie fasii,se pune in mijlocul carnii si se ruleaza.Cand sa terminat de rulat toata carnea se pune chimin.Se lasa la frigider de seara pana dimineata.Se pune cratita cu carne pe foc cu apa la fiert .Cand s-a fiert de jumate carnea se pune ulei deasupra se pune ceapa si ardeiul,optional se poate pune si o rosie ,se lasa la prajit c-am 20 minute si la sfarsit se toarna vinul se mai lasa 10 minute pe foc dupa care se poate servii cu pireu de cartofi


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: