Petitchef

Toba ( fara burta)

Felul principal
6 porții
1 h 10 m
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Fiert carne,ciolanul,sarea si piperul in oala minune timp de 1 ora ,apoi scurs carnea si oprit cele 500 ml de supa,strecurat supa pus intr-o olicica si dat la fiert 2-3 clocote,apoi am stin focul si adaugat foile de gelatina amestecand f.f bine pana se dizolva toata gelatina.
  • Carnea si ciolanul(dezosat) taiat buc. potrivite si pus in forma (tava) de chec,apoi turnat supa peste bucatile de carne si dat la racit (temp. camerei),dupa ce sa racit bagat la frigider pana a doua zi.(tava tapetat cu ceolofan si dupa aceea pus compozitia in ea)


Întrebări:




Comentarii:

Mariana, 19/12/2019

Eu o fac în sticlă de plastic. Iese super.

(0) (0) Abuz
17/12/2013

Super

(0) (0) Abuz
29/11/2013

Tot asa se poate pune si in mat de porc si afumata o sa fie super buna

(0) (0) Abuz
15/04/2013

Asa face si mama mea toba de porc.bravo!

(0) (0) Abuz
16/02/2013

Bunaaaaaaaaaaaa.........

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5
Rețetă Chiftele cu miez de mozzarella
Chiftele cu miez de mozzarella
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.