Petitchef

Toba ( fara burta)

Felul principal
6 porții
70 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 ciolan de porc (cu siorici pe el)

500 g carne de porc

500 ml. supa (supa din care fiert carnea )

sare

piper

8 foi de gelatina (imuiata in apa )

Preparare

  • Fiert carne,ciolanul,sarea si piperul in oala minune timp de 1 ora ,apoi scurs carnea si oprit cele 500 ml de supa,strecurat supa pus intr-o olicica si dat la fiert 2-3 clocote,apoi am stin focul si adaugat foile de gelatina amestecand f.f bine pana se dizolva toata gelatina.
  • Carnea si ciolanul(dezosat) taiat buc. potrivite si pus in forma (tava) de chec,apoi turnat supa peste bucatile de carne si dat la racit (temp. camerei),dupa ce sa racit bagat la frigider pana a doua zi.(tava tapetat cu ceolofan si dupa aceea pus compozitia in ea)

Întrebări:




Comentarii:

Mariana, 19/12/2019

Eu o fac în sticlă de plastic. Iese super.

(0) (0) Abuz
17/12/2013

Super

(0) (0) Abuz
29/11/2013

Tot asa se poate pune si in mat de porc si afumata o sa fie super buna

(0) (0) Abuz
15/04/2013

Asa face si mama mea toba de porc.bravo!

(0) (0) Abuz
16/02/2013

Bunaaaaaaaaaaaa.........

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de burta
Ciorba de burta
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.5 / 5
Rețetă Chiftele cu miez de mozzarella
Chiftele cu miez de mozzarella
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.