Toba ( fara burta)

Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Linte cu pulpa de porc
-
Orez cu fasole roșie și piept de porc afumat: un fel de mâncare tipic bucătăriei cubaneze
-
Friptura orloff
-
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Preparare
Preparare1 h 10 m
Gătire30 min
- Fiert carne,ciolanul,sarea si piperul in oala minune timp de 1 ora ,apoi scurs carnea si oprit cele 500 ml de supa,strecurat supa pus intr-o olicica si dat la fiert 2-3 clocote,apoi am stin focul si adaugat foile de gelatina amestecand f.f bine pana se dizolva toata gelatina.
- Carnea si ciolanul(dezosat) taiat buc. potrivite si pus in forma (tava) de chec,apoi turnat supa peste bucatile de carne si dat la racit (temp. camerei),dupa ce sa racit bagat la frigider pana a doua zi.(tava tapetat cu ceolofan si dupa aceea pus compozitia in ea)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: