Petitchef

Medalioane din muschiulet de porc

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Muschiuletul de porc se spala, se indeparteaza de pielite si se zvinta bine cu un prosop curat de bucatarie.Muschiuletul astfel pregatit se unge bine cu mustar pe toata suprafata si se taie in bucati cu gr, de ca 3-3,5 cm.
  • Fiecare bucata se infasoara in felii subtiri de slanina, eventual se si leaga cu o sfoara sa-si mentina forma la prajit si se sareaza si pipereaza pe partile exterioare.
    O parte a medalionului se trece/stampileaza in faina si medalioanele din muschiulket de porc se prajesc primadata pe partea infainata in garsimea in prelabil bine bine incinsa pe fiecare parte ca.2 min.
  • Medalioanele astfel prajite se scot pe un vas termorizant si se introduc in cuptorul preincins la 200°C ca. 5 min. timp in care se pregatesc pe farfuriile calde garniturile dorite.Se aseaza si medalioanele linga garnitura si se poate servii.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Medalioane de porc cu sos de smantana & mustar
Medalioane de porc cu sos de smantana & mustar
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Frigarui din muschiulet de porc, bacon si ciuperci
Frigarui din muschiulet de porc, bacon si ciuperci
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Frigarui din muschiulet de porc, bacon si ciuperci
Frigarui din muschiulet de porc, bacon si ciuperci
2 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: