Petitchef

Caras marinat cu legume

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait se tine pestele curatat si crestat oblic 2-3 ceasuri, la rece, invartindu-se pestele pe toate partile.
  • Intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei , punem legumele congelate, presaram cimbru, sare si piper, apoi punem bucatile de caras, felii de praz si deasupra rasturnam baitul ramas.
  • Adaugam deasupra doua linguri cu pasta de tomate.
    Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit si lasam carasul sa se coaca aproximativ 30 minute, dupa care se poate servi cu marar verde, presarat deasupra.

Rețete inrudite

YouTube

Poze

Caras marinat cu legume, poza 1
Caras marinat cu legume, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Caras prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi
Caras prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi
3 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Caras cu sos de rosii si capere, la cuptor
Caras cu sos de rosii si capere,la cuptor
2 porții
2 h 20 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei