Petitchef

Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se prepara in prealabil varza calita, in cel mai simplu mod: varza proaspata sau murata se toaca marunt si se caleste impreuna cu rosiile tocate,bulion,ceapa taiata pestisori sau tocata marunt si ardeiul tocat marunt.
  • La sfarsit se adauga mararul tocat,se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Aceasta este folosita la umplutul pestilor(cruzi sau dati la sarat).
  • Dupa ce au fost umpluti pestii,se prind cu cate o scobitoare si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei,se adauga piper boabe, boabe de coriandru,foi de dafin si se dau la cuptor pentru cca 15-20 de minute,dupa care se scoate tava din cuptor,se toarna suc de rosii dupa gust si vinul si se reintroduce la cuptor pana se rumenesc frumos pestisorii.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana, poza 1
Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana, poza 2
Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana, poza 3
Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana, poza 4
Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana, poza 5
Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana, poza 6
Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana, poza 7

Întrebări:




Comentarii:

02/09/2016

Ce plm e asta?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Peste in sos de rosii cu vin
Peste in sos de rosii cu vin
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Peste la cuptor in folie de aluminiu
Peste la cuptor in folie de aluminiu
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Peste cu sos de hrean si rosii
Peste cu sos de hrean si rosii
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.