Petitchef

Carnati cu paste si ceapa

Felul principal
4 porții
30 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 g carnati

2 cepe mari

2 rosii sau 200 g pasta tomate

3 catei de usturoi

2 frunze de dafin


piper negru

sare

1 / 4 pahar ulei

1 pachet paste fainoase

Preparare

  • Pastele se fierb 8-10 minute apoi se scurg. Se prajesc carnatii taiati felii apoi se adauga ceapa si usturoiul taiate marunt .
  • Se adauga rosiile taiate bucatele sau pasta tomate si restul de condimente . Se lasa sa fiarba apoi se toarna peste pastele fierte. Se amesteca bine.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Carnati la cuptor in aluat de clatite
Carnati la cuptor in aluat de clatite
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Carnati cu bere si ardei
Carnati cu bere si ardei
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Carnati prajiti cu fasole uscata
Carnati prajiti cu fasole uscata
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Vopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de PasteFriptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: