Petitchef

Carne de vitel cu sos de smantana

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 gr carne de vitel

200 gr smantana

4 catei de usturoi

o cutie de ciuperci

patrunjel tocat

Preparare

  • Mai mult decat simplu. Am primit o bucata de carne de vitel, numai bun sa fie gata in cinci minute. O parte l-am facut la gratar, iar cealalta dupa cum se vede. Am taiat carnea de vitel (cam 400 de grame) in feliute de circa 1 cm grosime si le-am stropit cu putin ulei de masline dupa care le-am prajit cam 5 minute. Am adaugat si o conserva de ciuperci din conserva.
    Am mai lasat pe foc vreo 5 minute, pana s-au inabusit si ciupercile dupa care am adaugat vreo 200 de grame de smantana, doi catei de usturoi tocati si atunci cand s-a legat sosul am aruncat niste patrunjel proaspat, asa ca sa prinda putina viata mancarica si sa dea un plus de aroma de verde. A fost bun. Pe bune. This is it!

Poze

Carne de vitel cu sos de smantana, poza 1Carne de vitel cu sos de smantana, poza 2Carne de vitel cu sos de smantana, poza 3



Comentarii:

10/05/2017

Foarte bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/10/2016

Multumesc

(0) (0) Abuz
26/02/2013

Wow,ce-mi place.....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteCarnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Stii sa folosesti corect un termometru pentru carne?Stii sa folosesti corect un termometru pentru carne?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: