Petitchef

Muschi file la gratar in sos cremos de ciuperci

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor
sau

Ingrediente

2 porții
4 felii muschi file

200g ciuperci proaspete

1 ceapa mica

150g smantana lichida

1 cubulet de unt

vin alb


sare

piper

Preparare

Condimentam muschiul file cu sare si piper si il punem la prajit pe grilul bine incins sau intr-o tigaie teflonata unsa cu ulei.
Pana este gata carnea ne ocupam de sos. Tocam ceapa marunt si o tragem la tigaie in putin unt, cand a devenit translucida adaugam ciupercile tocate nu foarte marunt. Cand ciupercile incep sa-si lase apa stropim cu un gat de vin si lasam sa fiarba 2 minute. Adaugam smantana lichida dam focul la minim, lasam sa fiarba pana incepe sa se ingroase sosul. Intre timp condimentam cu sare si piper, iar la sfarsit dupa ce am stins focul adaugam patrunjelul proaspat tocat.




Comentarii:

John_, 18/01/2018

Priviti poza! Prezentarea acelei "varsaturi", numita sos, langa mamaliga si castraveti murati (ce-or cauta ei acolo?), iti taie pofta de mancare instantaneu!
Vazand si aceasta postare, am hotarat ca de azi sa nu mai comentez nimic, vreodata. Este de necrezut cum nimeni de la Petit nu modereaza ineptiile culinare inainte de postare. Si asta de ani de zile, in ciuda sutelor de atentionari din partea celor care stiu ceva "bucatareala". Am incercat sa indrept "grozaviile" publicate sub titlul de retete. A fost in zadar. Noi nu putem sa schimbam in bine un site, daramite o mentalitate, o tara. Voi urmari, doar din amuzament, gogomaniile publicate in continuare de Petitchef.

(2) (0) Abuz
nairdas, 09/08/2018

1. Jenant.
2. Toate pocnitorile/plesniturile/analfabetele posteaza pe acest site.
3. In lipsa de activitate pe facebook, posteaza unde li se permite fara a le fi sterse ineptiile si stupiditatile.
Drept dovada sunt comentariile postate in 01/08/2016 si 18/01/2018.
Si le mai si republicati !!!
Pe drept cuvant, toata proasta trebuie sa posteze !!!
4. Muschiuletul este gatit la "gratar", "grill", "tigaie", sau la soare ???
5. Este vorba de "sos de ciuperci" sau despre "garnitura de ciuperci" ???
A se reciti, in WC-ul de reteta, "adaugam ciupercile tocate nu foarte marunt".
6. Vorba oltenilor : "dupe ce ca este proaste, mai este si increzute" !!!
7. Jenant site !!!

(2) (0) Abuz
01/08/2016

In titlu spui ca faci muschiuletul la gratar, in text insa il faci la grill sau in tigaie. Nici tu nu stii cum il faci!

(3) (2) Abuz
01/08/2016

EXCELENT.CORNELIU P.ONESTI-BC.

(0) (2) Abuz
10/08/2013

Este foarte foarte gustos ms

(0) (1) Abuz
26/08/2014

F.gustos,excelent

(0) (1) Abuz
26/08/2014

Foarte bun!

(0) (1) Abuz
10/06/2014

Este super

am gătit această rețetă
(0) (1) Abuz
27/08/2014

Fb!!!

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăFriptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: