Muschi file la gratar in sos cremos de ciuperci

(4.44/5 - 71 voturi)
7 comentarii

Ingrediente

4 felii muschi file
200g ciuperci proaspete
1 ceapa mica
150g smantana lichida
1 cubulet de unt
vin alb
patrunjel
sare
piper

Preparare

Condimentam muschiul file cu sare si piper si il punem la prajit pe grilul bine incins sau intr-o tigaie teflonata unsa cu ulei.
Pana este gata carnea ne ocupam de sos. Tocam ceapa marunt si o tragem la tigaie in putin unt, cand a devenit translucida adaugam ciupercile tocate nu foarte marunt. Cand ciupercile incep sa-si lase apa stropim cu un gat de vin si lasam sa fiarba 2 minute. Adaugam smantana lichida dam focul la minim, lasam sa fiarba pana incepe sa se ingroase sosul. Intre timp condimentam cu sare si piper, iar la sfarsit dupa ce am stins focul adaugam patrunjelul proaspat tocat.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii:

01/08/2016

In titlu spui ca faci muschiuletul la gratar, in text insa il faci la grill sau in tigaie. Nici tu nu stii cum il faci!

(0) (1) Abuz
01/08/2016

EXCELENT.CORNELIU P.ONESTI-BC.

(0) (0) Abuz
10/08/2013

Este foarte foarte gustos ms

(0) (0) Abuz
26/08/2014

F.gustos,excelent

(0) (0) Abuz
26/08/2014

Foarte bun!

(0) (0) Abuz
10/06/2014

Este super

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
27/08/2014

Fb!!!

(0) (0) Abuz

Video sugerat

Risotto de quinoa si ciuperci


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăFriptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale