Petitchef

Supa-crema de cartofi si ceapa

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata cartofii si ceapa, se spala foarte bine, se taie cuburi maricele si se pun la fiert la foc moderat, in apa cu sare.
  • Cand sunt legumele sunt fierte, se paseaza , se pun in oala finala de supa, se adauga un apa in care au fiert in asa fel incat sa aiba densitatea unei supe-creme si se mai dau un clocot, doua.
  • Se adauga sare, piper dupa gust, dar este foarte buna si fara sare si/sau piper. Se serveste fierbinte cu crutoane si patrunjel verde tocat.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa crema din cartofi si patrunjel verde
Supa crema din cartofi si patrunjel verde
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa crema de ceapa
Supa crema de ceapa
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
20 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.