Petitchef

Supa-crema de cartofi si ceapa

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

10 cepe,

3 l apa,

sare si piper,

crutoane,

patrunjel verde.

Preparare

  • Se curata cartofii si ceapa, se spala foarte bine, se taie cuburi maricele si se pun la fiert la foc moderat, in apa cu sare.
  • Cand sunt legumele sunt fierte, se paseaza , se pun in oala finala de supa, se adauga un apa in care au fiert in asa fel incat sa aiba densitatea unei supe-creme si se mai dau un clocot, doua.
  • Se adauga sare, piper dupa gust, dar este foarte buna si fara sare si/sau piper. Se serveste fierbinte cu crutoane si patrunjel verde tocat.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Supa crema din cartofi si patrunjel verde
Supa crema din cartofi si patrunjel verde
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa crema cu sfecla, cartofi, mere
Supa crema cu sfecla, cartofi, mere
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Supa crema din morcovi, telina si cartofi
Supa crema din morcovi, telina si cartofi
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Cum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!Supa crema - colectie de reteteSupa crema - colectie de retete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: