Petitchef

Cartofi frantuzesti cu pulpa de porc

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se fierb cartofii in coaja.Se spala si se curata carnea.Se portioneaza in 6 bucati egale ca marime.Se pun ouale sa fiarba pentru 10 minute, sa fie tari.
  • Se curata cartofii de coaja si se taie rondele.La fel se procedeaza si cu ouale.Se pune untul sa se topeasca si laptele sa se incalzeasca.Se adauga faina la unt si se amesteca bine.Apoi se adauga laptele fierbinte in mai multe etape amestecand bine dupa fiecare.
  • Dupa ce ati incorporat tot laptele si ati obtinut un sos gros, se toarna peste cartofi.Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.
  • Se prajesc bucatile de carne in putin ulei, pe ambele parti, si se condimenteaza cu sare, piper si boia.Se inabuse cu o cana si jumatate de apa si se lasa pe foc domol, pana ce carnea este bine patrunsa.
  • Se tapeteaza o forma pentru cuptor cu unt si pesmet.Se aseaza jumatate din compozitia de cartofi cu sos alb.
  • Se acopera cu rondele de ou fiert, apoi cu restul de cartofi.Se unge cu smantana si se presara cascaval ras.Se da la cuptor pentru 35-40 de minute.
  • Se scoate si se lasa sa se raceasca putin inainte de a portiona.Se serveste cu carne si muraturi.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cartofi gratinați la air fryer
Cartofi gratinați la air fryer
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Cartofi noi copți în air fryer
Cartofi noi copți în air fryer
4 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu somon
Cartofi umpluti cu somon
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează