Petitchef

Cordon bleu de porc

Felul principal
4 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
6 felii de carne pentru snitel

6 felii cascaval

6 felii sunca

condimente dupa bunul plac

2 oua , faina si pesmet.

Preparare

  • Carnea se bate bine cu ciocanul , se condimenteaza.
  • Pe fiecare felie de carne punem o felie de sunca si o felie de cascaval, astfe incat sunca si cascavalul sa nu depaseasca marginile carnii.
  • Se ruleaza si se prinde cu scobitori ca sa nu se desfaca. Se da prin ou bautut , prin faina , iarasi prin ou si apoi prin pesmet.
  • Se prajeste in tiagaie la foc potrivit , astfel incat sa se patrunda.
  • Noi am servit cu cartofi natur si castraveti murati.

Poze

Cordon bleu de porc, poza 1Cordon bleu de porc, poza 2Cordon bleu de porc, poza 3Cordon bleu de porc, poza 4Cordon bleu de porc, poza 5Cordon bleu de porc, poza 6



Comentarii:

14/10/2013

O reteta foarte gustoasa

(0) (0) Abuz
28/06/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz
11/06/2013

Usor si gustos

(0) (0) Abuz
07/12/2011

Foarte bun

(0) (0) Abuz
05/10/2011

Trebuie si o garnitura pe masura la aceasta reteta minunata care cred eu ca trebuie sa fie un tot cu reteta.Asta-i parerea mea!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cordon bleu
Cordon bleu
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cordon bleu clasic
Cordon bleu clasic
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cordon bleu din piept de pui
Cordon bleu din piept de pui
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Dovlecei gratinati -simplu de facut
Dovlecei gratinati -simplu de facut
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: