Petitchef

Pulpa de miel in crusta de fistic

Felul principal
4 porții
30 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
O pulpa de miel

2 oua

o lingura de pesmet

2 linguri de faina

200 g fistic

o capatina de usturoi

ierburi provance(cimbru,rozmarin,busuioc,salvie)

boia dulce

o lingura de mustar

500 g fasole verde pastai

ulei de masline

sare

piper

Preparare

  • Pulpa de miel se spala apoi se pune la fiert pentru 50 min in apa cu sare si cativa catei de usturoi.
    Dupa ce a fiert,se scoate si o condimentam bine cu un amestec de sare,piper si boia dulce.
  • Separat batem ouale cu putina sare,adaugam mustarul,ierburile provance,pesmetul,faina si 3/4 din fisticul maruntit.Pulpa condimentata se imbraca in compozitia care am preparat-o ,se aseaza intr-o forma de graten in care am pus 4-5 linguri de ulei de masline.
  • Presaram pe toata suprafata pulpei si restul de fistic,iar langa ea asezam catei de usturoi in coaja usor presati.Se tine la cuptor timp de 40 min pana ce crusta capata o culoare aurie.
  • Intre timp fierbem fasolea pastai in apa cu sare.Dupa ce pulpa s-a facut o scoatem pe un platou iar in uleiul ramas de la ea sotam timp de 5-7 min fasolea verde.
    Se prezinta pe platou insotita de garnitura de pastai.

Poze

Pulpa de miel in crusta de fistic, poza 1Pulpa de miel in crusta de fistic, poza 2Pulpa de miel in crusta de fistic, poza 3Pulpa de miel in crusta de fistic, poza 4Pulpa de miel in crusta de fistic, poza 5Pulpa de miel in crusta de fistic, poza 6Pulpa de miel in crusta de fistic, poza 7Pulpa de miel in crusta de fistic, poza 8





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2h30m
Ușor
4 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Pulpa de miel cu ciuperci
Pulpa de miel cu ciuperci
8 porții
2h30m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel la cuptor cu sos de bere guinness(neagra)
Pulpa de miel la cuptor cu sos de bere guinness(neagra)
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Gratinarea – arta coptului in crustaGratinarea – arta coptului in crusta5 motive sa consumam fistic5 motive sa consumam fisticFriptura de miel de PasteFriptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: