Petitchef

Chiftele de porumb

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Galbenusurile se amesteca cu sarea, zaharul, piperul, porumbul si faina, dupa care se adauga albusurile batute spuma.
  • Se ia cu lingura din compozitie si se toarna in tigaie, prajindu-se chiftelele pe ambele parti in ulei incins.
    Se scot pe servetele care sa absoarba surplusul de ulei.Foarte bune, nesperat de bune.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Chiftele de porumb, poza 1
Chiftele de porumb, poza 2
Chiftele de porumb, poza 3
Chiftele de porumb, poza 4
Chiftele de porumb, poza 5
Chiftele de porumb, poza 6

Întrebări:




Comentarii:

18/10/2013

Very good!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat? De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: