Cighir

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Cantitatile nu le stiu, pentru ca sunt in functie de lungimea prapurei.
  • Toate maruntaiele se dau prin masina de carne, se condimenteaza.
  • Si se pun cateva oua pentru a lega compozitia , apoi se formeaza ca niste piftelute care se infasoara in prapure si se prajesc.
  • Pentru prajit nu e nevoie de ulei pentru ca se va topi grasimea din prapure atunci cand se pun la prajit.
  • Si pe final o poza cu printesa mea care mananca cu pofta mar cu morcovel.

Punctează această reţetă

kirioanaKirioana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.81/5, 52 voturi 6 comentarii

anonymous

Si inca o mie de puncte, daca s-ar putea. Asta gatea si mama mea, dar zau daca mai aud pe cineva sa stie asa retete. De varzari mai intreb si nu stie nimeni, calbasi cu ceapa frecata, coltunasi cu brinza, invirtita cu nuca pisata, mincare rece din ceapa cu inima si limba...

abuz

anonymous

Ffffffff bun traditional

abuz

anonymous

Eccelent

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Foarte bun....fara cuvinte

abuz

anonymous

De ce nu sa zis ce igrediente se pun in cighir?

abuz