Cighir

(4.66/5 - 53 voturi)
6 comentarii

  • CIGHIR
  • CIGHIR, Poza 2
Type:
Felul principal
Numarul de porții:
4 porții
Preparare:
20 min
Gătire:
10 min
Gata în:
30 min
Dificultate:
Foarte ușor

Ingrediente

- ficat
- rinichi
-plaman
- limba
- inima
- usturoi
- sare
- piper
- prapure
- ou- a -

Preparare

Etapa 1

Cantitatile nu le stiu, pentru ca sunt in functie de lungimea prapurei.

Etapa 2

Toate maruntaiele se dau prin masina de carne, se condimenteaza.

Etapa 3

si se pun cateva oua pentru a lega compozitia , apoi se formeaza ca niste piftelute care se infasoara in prapure si se prajesc.

Etapa 4

Pentru prajit nu e nevoie de ulei pentru ca se va topi grasimea din prapure atunci cand se pun la prajit.

Etapa 5

Si pe final o poza cu printesa mea care mananca cu pofta mar cu morcovel.

Rețete inrudite


Întrebări:







Comentarii:

29/01/2014

Si inca o mie de puncte, daca s-ar putea. Asta gatea si mama mea, dar zau daca mai aud pe cineva sa stie asa retete. De varzari mai intreb si nu stie nimeni, calbasi cu ceapa frecata, coltunasi cu brinza, invirtita cu nuca pisata, mincare rece din ceapa cu inima si limba...

(0) (0) Abuz
22/12/2011

De ce nu sa zis ce igrediente se pun in cighir?

(0) (0) Abuz
10/12/2013

Foarte bun....fara cuvinte

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Ffffffff bun traditional

(0) (0) Abuz
22/12/2013

Eccelent

(0) (0) Abuz
18/12/2013

Delicios

(0) (0) Abuz


Punctează această reţetă:



Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale