Petitchef

Ciorba Cu Legume Si Linte

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se spala lintea in cateva ape apoi se lasa la inmuiat o jumatate de ora.
  • Intre timp se taie legumele, se pun 3 l de apa intr-un vas pe aragaz si cateva picaturi de ulei.
  • Legumele taiate se pun in oala cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba. Pe la jumatatea fierberii se pune lintea, cele trei linguri de bulion si se asezoneaza cu sare.
  • Se lasa pe foc pana fierbe lintea , se adauga borsul si se lasa sa dea in clocot. Dupa ce a dat in clocot se pune verdeata tocata marunt si un varf de lingurita de cimbru.


Întrebări:




Comentarii:

10/12/2013

Foarte gustoasa si usoara

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de legume
Ciorba de legume
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de legume
Ciorba taraneasca de legume
3 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de legume cu ciolan afumat si tarhon
Ciorba de legume cu ciolan afumat si tarhon
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.