Petitchef

Supa ungureasca de pui

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata zarzavatul , se spala bine si se taie in 4 morcovii , patrunjelul radacina si rosia . Gulia si telina se taie felii.Frunzele de varza se lasa intregi la fel ca si cateii de usturoi.Ceapa se lasa intreaga.
  • Pulpele spalate ,se pun la fiert in apa cu sare, se spumuiesc apoi se adauga toate legumele si boabele de piper si se lasa sa fiarba supa la foc mic pina cand sunt fierte carnea si legumele.
  • Cand supa este gata se scot pulpele si se prajesc, folosindu-se la felul doi.
    Fideaua sau galustele se fierb separat dupa metoda cunoscuta.
  • La servire se pune in farfurie fidea sau galuste, legume, supa si deasupra se presara patrunjel verde tocat.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

Fryda
Fryda, 03/09/2010

Cred ca este gustoasa rau!cu siguranta voi incerca si eu reteta, multumim!

(0) (0) Abuz
Ambra, 03/09/2010

O supa adevarata dar e mult mai supa fara usturoi
El

(0) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 03/09/2010

Arata excelent!!! Cred ca e tare buna.....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de peste ungureasca
Supa de peste ungureasca
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa de mazare cu pui si galuste
Supa de mazare cu pui si galuste
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supa alba de pui
Supa alba de pui
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa Africana
Supa Africana
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.