Petitchef

Ciorba de burta ca in bihor

Felul principal
4 porții
20 min
45 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune la fiert burta in apa in care s-a adaugat foile de dafin, piperul boabe ,gogosarii taiati felii,timp de 45 minute.Separat se calesc morcovii dati prin razatoare impreuna cu usturoiul pasat.Dupa ce sau calit se introduc in supa.Galbenusurile de ou se amesteca cu iaurtul si smantana si se introduc in supa .2linguri de faina se amesteca cu 4 linguri de apa se introduc si ele in supa si sa nu uitam de ardeiul iute .Toate se mai fierb circa 10 minute impreuna dupa care se serveste. VA UREZ POFTA BUNA

Întrebări:




Comentarii:

17/01/2015

Astăzi am să o încerc,sper să fie gustoasă

(0) (0) Abuz
03/11/2013

Super buna

(0) (0) Abuz
20/08/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
03/08/2013

Daca burta e prefiarta, de ce se mai pune la fiert?

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de burta
Ciorba de burta
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ciorba de burta
Ciorba de burta
12 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Ciorba de burta 2
Ciorba de burta 2
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Vita Stroganoff - simplu si rapid
Vita Stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei