Petitchef

Ciorba aita

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
316 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpele de pui, ceapa si 2 morcovi, cu sare si piper dupa gust, se pun la fiert in 2-3 litri de apa. Dupa aproximativ o ora, cand carnea este fiarta, ceapa, pulpele si morcovii se scot din apa, si cu exceptia cepei, se taie in bucati mai mici si se pun inapoi in ciorba.
  • Se adauga ardeiul iute taiat rondele si cel de-al treilea morcov dat pe razatoarea mica si calit in putin ulei. Ciorba se potriveste de sare si piper si se lasa sa mai fiarba vreo 10 minute.
  • Intre timp se prepara din capatana de usturoi un mujdei tare, iar in ultimele minute de fierbere se adauga la ciorba doar zeama de la mujdei si o lingura de otet. Se lasa ciorba sa se racoreasca (cam 20 minute), apoi se adauga incet galbenusurile de oua frecate cu smantana.
  • La servire ciorba aita se potriveste dupa gustul fiecaruia cu otet, mujdei si smantana. Iar ardeiul iute nu trebuie sa lipseasca din decor!

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 316Kcal
  • Carbo: 7.1g
  • Grăsimi: 18.4g
  • Grăsimi sat.: 7.7g
  • Proteine: 29.9g
  • Fibre: 1.9g
  • Zahăr: 6g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (255g)

Rețete inrudite

YouTube

Ghivece cu morcovi


Întrebări:




Comentarii (15):

Doina, 13/08/2019

TARE BUNA !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
felicia, 30/11/2018

Foarte gustoasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Danut, 28/11/2018

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/11/2018

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/12/2013

Foarte buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/07/2013

Ft buna!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/01/2021

Buna ,dar e ciorba radauteana clar nu stiu de ce-i zice aita ca si radauteana are usturoi

(1) (0) Abuz
Irina, 29/11/2018

O voi incerca in curand !

(0) (0) Abuz
Gabriela, 28/11/2018

Nu am gatit aceasta reteta. Mi se pare excelenta si o voi gati .

(0) (0) Abuz
Camelia, 28/11/2018

Arata tare bine .Cred ca am sa incerc aceasta reteta!!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche vegetariana
Quiche vegetariana
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează