Se pun la fiert oasele de vita impreuna cu burta.Se aduna spuma care se formeaza deasupra.Dupa aproximativ jumatate de ora se adauga si legumele taite in bucati mari si se lasa la fiert pe foc mic. Se verifica din cand in cand burta si cand este fiarta bine se scoate , se taie fasii si se lasa deoparte.
Se fierb oasele pana cand cade tot de pe ele,apoi se scot impreuna cu legumele.Zeama ramasa se strecoara si se pune inapoi pe foc.Se adauga usturoiul pisat,otet dupa gust ,sare,piper.
Se adauga burta taiata precum si zgarciurile si carnea care au fost curatate de pe oase Smantana se amesteca cu ouale si cu doua linguri faina si se adauga si doua trei linguri de zeama amestecand incet ca sa nu se branzeasca.
Se drege ciorba cu amestecul obtinut si se mai da intr-un clocot.Se poate adauga o lamaia taiata felii.Dupa ce se stinge focul se adauga putin leustean verde tocat marunt.Se serveste fierbinte cu ardei iuti si cu smantana