Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean

Felul principal
Foarte ușor
1 h 50 m
850 Kcal

Nu intrați în panică când vedeți toate ingredientele și pașii bibimbapului, cu puțină organizare veți vedea că nimic nu poate fi mai ușor! :-) Numele bibimbap provine din coreeanul „bibim” care înseamnă „mixt”, și „bap” care evocă „orez”. Imaginați-vă un castron colorat și gustos, în care orezul, legumele proaspete, carnea fragedă și oul vor face amestecul PERFECT pentru o masă sănătoasă și gourmet! Și pentru a condimenta totul, folosim Gochujang (pastă de ardei iute fermentat) și pentru a-i oferi o aromă delicioasă de picant. Avantajul Bibimbap? Puteți să-l ornați după dorință cu legume de sezon, înlocuiți carnea cu pește, orice este posibil! Deci, să începem?

Ingrediente

2

Marinada:

Legumele:

Ouă:

Sosul:

Orez:

decor:

Materiale

  • 1 recipient etanș (sau castron + folie alimentară)
  • Prosop de hârtie (sau prosop)
  • Zdrobitor de usturoi
  • 1 cuțit
  • 1 curățitor de legume
  • 1 placă de tăiat
  • 1 tigaie
  • 1 cratiță
  • 2 farfurii de supă