Petitchef

Ciorba cu Afumatura, Varza si Tarhon

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune ciolanul la fiert, taiat sau nu, trebuie luat in calcul faptul ca daca ciolanul nu este taiat timpul de fierbere creste.
  • Cand carnea este fiarta bine se adauga morcovul ras si cepele taiate. Dupa ce a dat in clocot se adauga si varza taiata.
  • Se mai lasa la foc mic pana ce fierbe si varza, iar la final, dupa ce focul este oprit se adauga tarhonul.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează