Petitchef

Ciorba cu afumatura, varza si tarhon

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
ciolan afumat (1 kg)

1 morcov mic

2 cepe potrivite

200 g varza dulce

tarhon de la sare si otet

samantana pentru servit.

Preparare

  • Se pune ciolanul la fiert, taiat sau nu, trebuie luat in calcul faptul ca daca ciolanul nu este taiat timpul de fierbere creste.
  • Cand carnea este fiarta bine se adauga morcovul ras si cepele taiate. Dupa ce a dat in clocot se adauga si varza taiata.
  • Se mai lasa la foc mic pana ce fierbe si varza, iar la final, dupa ce focul este oprit se adauga tarhonul.

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de fasole tarcata cu afumatura
Ciorba de fasole tarcata cu afumatura
2 porții
3h30m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Ciorba de varza dulce cu afumatura
Ciorba de varza dulce cu afumatura
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon
Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Salata indiana de varzaSalata indiana de varza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: