Petitchef

Ciorba de porc

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
carne de porc




1 ceapa ,


3 linguri smantana ,

1 ou ,

zeama de lamaie ,

ulei ,

sare ,

patrunjel verde .

Preparare

  • Carnea se taie bucatele mici si se pune la fiert in apa cu sare , se spumeaza.Se adauga 1 morcov , ceapa si albitura taiate bucati.
  • Se lasa sa fiarba.Cand carnea este fiarta , se adauga cartofii taiati cubulete si se mai lasa 15 minute.
  • Morcovul ramas se da pe razatoare si se caleste putin in ulei , apoi se adauga la ciorba.Se pune si zeama de lamaie.
  • Oul se bate , se amesteca cu smantana , apoi se adauga cateva polonice de ciorba , unul cate unul , pentru a aduce treptat amestecul la temperatura ciorbei.
  • Se toarna in ciorba , se adauga patrunjel verde tocat si se ia de pe foc.

Întrebări:




Comentarii:

04/10/2013

Comentariul tău:mmm acum o prepar,miroase bine

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba taraneasca de porc
Ciorba taraneasca de porc
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba din oase de porc
Ciorba din oase de porc
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba ardeleneasca de porc
Ciorba ardeleneasca de porc
10 porții
1h15m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1h35m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: