Petitchef

Ciorba de porc

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea se taie bucatele mici si se pune la fiert in apa cu sare , se spumeaza.Se adauga 1 morcov , ceapa si albitura taiate bucati.
  • Se lasa sa fiarba.Cand carnea este fiarta , se adauga cartofii taiati cubulete si se mai lasa 15 minute.
  • Morcovul ramas se da pe razatoare si se caleste putin in ulei , apoi se adauga la ciorba.Se pune si zeama de lamaie.
  • Oul se bate , se amesteca cu smantana , apoi se adauga cateva polonice de ciorba , unul cate unul , pentru a aduce treptat amestecul la temperatura ciorbei.
  • Se toarna in ciorba , se adauga patrunjel verde tocat si se ia de pe foc.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

04/10/2013

Comentariul tău:mmm acum o prepar,miroase bine

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba taraneasca de porc
Ciorba taraneasca de porc
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba din ciolan de porc
Ciorba din ciolan de porc
6 porții
1 h 15 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba ardeleneasca de porc
Ciorba ardeleneasca de porc
10 porții
1 h 15 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.