Petitchef

Ciorba de legume ardeleneasca

Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie ceapa marunt, morcovii si telina mai mare.
  • Se pun la fiert intr-o oala cu 3 litri de apa.
  • Se fierb 10-12 miunte la foc mic dupa care se adauga ardeii grasi, dovleceii, prazul si varza taiate marunt si cartofii cubulete. Se lasa la foc mic acoperite cu capac pana fierb toate.
  • Se adauga rosiile decojite si taiate cubulete si zeama de varza impreuna cu uleiul, se lasa la foc mic pana mai da un clocot.
  • Se asezoneaza, se pune delikat dupa gust, se ia de pe foc si se adauga leustean tocat marunt.
  • Inainte de servire se adauga smantana in farfurii.

Poze

Ciorba de legume ardeleneasca, poza 1
Ciorba de legume ardeleneasca, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Ciorba de legume
Ciorba de legume
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de legume
Ciorba taraneasca de legume
3 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de legume cu afumatura
Ciorba de legume cu afumatura
4 porții
35 min
Foarte ușor
2.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: