Petitchef

Ciorba de legume ardeleneasca

Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

2 ardei grasi


Un dovlecel

Un praz

200 g varza alba

3 cartofi

100 g rosii proaspete sau in bulion

400 ml zeama varza

50 ml ulei

Samantana

Leustean

Delikat

Preparare

  • Se taie ceapa marunt, morcovii si telina mai mare.
  • Se pun la fiert intr-o oala cu 3 litri de apa.
  • Se fierb 10-12 miunte la foc mic dupa care se adauga ardeii grasi, dovleceii, prazul si varza taiate marunt si cartofii cubulete. Se lasa la foc mic acoperite cu capac pana fierb toate.
  • Se adauga rosiile decojite si taiate cubulete si zeama de varza impreuna cu uleiul, se lasa la foc mic pana mai da un clocot.
  • Se asezoneaza, se pune delikat dupa gust, se ia de pe foc si se adauga leustean tocat marunt.
  • Inainte de servire se adauga smantana in farfurii.

Poze

Ciorba de legume ardeleneasca, poza 1
Ciorba de legume ardeleneasca, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de legume
Ciorba de legume
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de legume
Ciorba taraneasca de legume
3 porții
1h5m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de legume
Ciorba de legume
6 porții
1h30m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.