Petitchef

Pulpe la dubletta

Felul principal
4 porții
1 oră
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Faci un sos din ulei, vin si condimente. Lasi pulpele pentru o ora in acest sos.
  • Incingi dubletta, asezi pulpele, presari legumele feliate,rosiile sferturi, acoperi, lasi 10 minute, dupa care intorci pulpele, adaugi o ceasca de apa si mai lasi 15 minute.
  • Servesti cu piure de cartofi si salata de ardei copti sau ardei kapia.


Poze

Pulpe la dubletta, poza 1
Pulpe la dubletta, poza 2
Pulpe la dubletta, poza 3
Pulpe la dubletta, poza 4
Pulpe la dubletta, poza 5
Pulpe la dubletta, poza 6
Pulpe la dubletta, poza 7
Pulpe la dubletta, poza 8
Pulpe la dubletta, poza 9
Pulpe la dubletta, poza 10

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de curcan la cuptor
Pulpe de curcan la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pulpe de pui sub capac de paine
Pulpe de pui sub capac de paine
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu vinete, dovlecei si rosii
Pulpe de pui cu vinete, dovlecei si rosii
4 porții
1 h 30 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei