Petitchef

Pulpe la dubletta

Felul principal
4 porții
1 oră
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3 pulpe


2 cepe

2-3 catei de usturoi

2 linguri ulei de masline

3 rosii sherry

o cescuta vin alb

sare, piper

cimbru,enibahar foi de dafin

boia de ardei.

Preparare

  • Faci un sos din ulei, vin si condimente. Lasi pulpele pentru o ora in acest sos.
  • Incingi dubletta, asezi pulpele, presari legumele feliate,rosiile sferturi, acoperi, lasi 10 minute, dupa care intorci pulpele, adaugi o ceasca de apa si mai lasi 15 minute.
  • Servesti cu piure de cartofi si salata de ardei copti sau ardei kapia.

Poze

Pulpe la dubletta, poza 1
Pulpe la dubletta, poza 2
Pulpe la dubletta, poza 3
Pulpe la dubletta, poza 4
Pulpe la dubletta, poza 5
Pulpe la dubletta, poza 6
Pulpe la dubletta, poza 7
Pulpe la dubletta, poza 8
Pulpe la dubletta, poza 9
Pulpe la dubletta, poza 10

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de pui cu morcovi si cuperci
Pulpe de pui cu morcovi si cuperci
8 porții
1h15m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pulpe de curcan la cuptor
Pulpe de curcan la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu vinete, dovlecei si rosii
Pulpe de pui cu vinete, dovlecei si rosii
4 porții
1h30m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Buddha bowl cu somon
Buddha bowl cu somon
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.