Petitchef

Pulpe la dubletta

Felul principal
4 porții
1 oră
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3 pulpe


2 cepe

2-3 catei de usturoi

2 linguri ulei de masline

3 rosii sherry

o cescuta vin alb

sare, piper

cimbru,enibahar foi de dafin

boia de ardei.

Preparare

  • Faci un sos din ulei, vin si condimente. Lasi pulpele pentru o ora in acest sos.
  • Incingi dubletta, asezi pulpele, presari legumele feliate,rosiile sferturi, acoperi, lasi 10 minute, dupa care intorci pulpele, adaugi o ceasca de apa si mai lasi 15 minute.
  • Servesti cu piure de cartofi si salata de ardei copti sau ardei kapia.

Poze

Pulpe la dubletta, poza 1Pulpe la dubletta, poza 2Pulpe la dubletta, poza 3Pulpe la dubletta, poza 4Pulpe la dubletta, poza 5Pulpe la dubletta, poza 6Pulpe la dubletta, poza 7Pulpe la dubletta, poza 8Pulpe la dubletta, poza 9Pulpe la dubletta, poza 10

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de pui cu morcovi si cuperci
Pulpe de pui cu morcovi si cuperci
8 porții
1h15m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pulpe de curcan la cuptor
Pulpe de curcan la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu vinete, dovlecei si rosii
Pulpe de pui cu vinete, dovlecei si rosii
4 porții
1h30m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: