Ciuperci conservate cu sare / mushrooms, canned with salt

Ciuperci conservate cu sare / mushrooms, canned with salt
Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se pun in borcane mai mari si deasupra completam cu sare; dupa 2 zile continutul se mai aseaza si scade, deci se mai pot pune alte ciuperci oparite .
  • Lasam sa fie in borcan un strat de lichid (deasupra ciupercilor) nu mai mare de 2-3 cm; ce este in plus se inlatura. La consum, aceste ciuperci trebuie desarate.

Punctează această reţetă

DDiana Didona

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.35/5, 34 voturi 4 comentarii

anonymous

No coment

abuz

anonymous

Speram sa si reziste!!!!

abuz

anonymous

Foarte bun...

abuz

anonymous

Ffffff bune!

abuz