Ciuperci conservate cu sare / mushrooms, canned with salt

(4.17/5 - 36 voturi)
4 comentarii

Ingrediente

- 30 g sare la 1 kg ciuperci
- sau
- 300 g sare la 10 kg ciuperci

Preparare

Etapa 1

Se pun in borcane mai mari si deasupra completam cu sare; dupa 2 zile continutul se mai aseaza si scade, deci se mai pot pune alte ciuperci oparite .

Etapa 2

Lasam sa fie in borcan un strat de lichid (deasupra ciupercilor) nu mai mare de 2-3 cm; ce este in plus se inlatura. La consum, aceste ciuperci trebuie desarate.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii:

21/11/2013

Speram sa si reziste!!!!

(0) (0) Abuz
03/10/2013

Foarte bun...

(0) (0) Abuz
28/09/2013

Ffffff bune!

(0) (0) Abuz
15/12/2013

No coment

(0) (0) Abuz

Video sugerat

Risotto de quinoa si ciuperci


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Mancaruri cu ... ciuperciMancaruri cu ... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale