Petitchef

Castraveti,dovlecei,vinete,gogonele in otet fara sare

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Castravetii se aseaza cat mai bine in borcan dupa ce au fost spalati si zvantati.In borcan se toarna otetul,se adauga toate ingredientele,dupa care se completeaza cu apa.
  • Se leaga sau se capseaza borcanele, se impacheteaza in hartie fiecare borcan si se fierb la bain marie timp de 5 minute dupa ce apa a dat in fiert.
  • La fel se procedeaza si cu dovleceii,vinetele si gogonelele.
  • Se pastreaza foarte bine.A deschis anul trecut ultimul borcan pe 30 iulie de ziua fetei mele.Am avut si gogosari tot fara sare si a faut o salata boeuf in luna iulie, o bunatate vorba mamei mele.
  • Pot fi serviti cu incredere de cei care au restrictie la sare.


Întrebări:




Comentarii:

13/07/2012

Si eu fac dar e un pic modificata; pun si 5 boabe ienibahar, iar otetul il fac 1/1 cu apa si il fierb separat, cand e caldut il pun in borcane si-l sterilizez. Iese super am desfacut ultimul borcan la o aniversare in mai si cred ca tinea si pana la nul in mai.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ardei iute in otet cu sau fara sare
Ardei iute in otet cu sau fara sare
6 porții
20 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Saramura de caras pe pat de sare
Saramura de caras pe pat de sare
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.