Petitchef

Ardei iute in otet cu sau fara sare

Altele
6 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
Ardei iute

zahar

otet din vin




boabe mustar

piper boabe

stafide pentru a lua iuteala - 200 g la 1 kg de ardei

Preparare

  • Se aseaza ardeii in borcane dupa ce au fost spalati si zvantati.
  • Printre ei se pun catei de usturoi taiati pe jumatate sau intregi, cateva felii de ceapa, bucatele de hrean, boabe de mustar si boabe de piper.
  • Pentru a lua din iuteala este recomandat sa puneti stafide .
  • Zeama se face astfel:
    O treime otet, restul apa si cateva linguri zahar. Pentru cei care nu au restrictie la sare se pune sare dupa gust.
  • Daca locul de depozitare nu este destul de racoros, puteti pune si un pliculet de conservant.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Ardei iute in otet
Ardei iute in otet
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ardei iuti in otet
Ardei iuti in otet
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ardei iuti in otet
Ardei iuti in otet
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Rucola sau salata de papadie?Rucola sau salata de papadie?Detoxifierea sau cum sa va pastrati corpul sanatosDetoxifierea sau cum sa va pastrati corpul sanatosPara, sora marului sau darul zeilor?Para, sora marului sau darul zeilor?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: