Petitchef

Ardei iute in otet cu sau fara sare

Altele
6 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se aseaza ardeii in borcane dupa ce au fost spalati si zvantati.
  • Printre ei se pun catei de usturoi taiati pe jumatate sau intregi, cateva felii de ceapa, bucatele de hrean, boabe de mustar si boabe de piper.
  • Pentru a lua din iuteala este recomandat sa puneti stafide .
  • Zeama se face astfel:
    O treime otet, restul apa si cateva linguri zahar. Pentru cei care nu au restrictie la sare se pune sare dupa gust.
  • Daca locul de depozitare nu este destul de racoros, puteti pune si un pliculet de conservant.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.