Petitchef

Ardei iute in otet cu sau fara sare

Altele
6 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se aseaza ardeii in borcane dupa ce au fost spalati si zvantati.
  • Printre ei se pun catei de usturoi taiati pe jumatate sau intregi, cateva felii de ceapa, bucatele de hrean, boabe de mustar si boabe de piper.
  • Pentru a lua din iuteala este recomandat sa puneti stafide .
  • Zeama se face astfel:
    O treime otet, restul apa si cateva linguri zahar. Pentru cei care nu au restrictie la sare se pune sare dupa gust.
  • Daca locul de depozitare nu este destul de racoros, puteti pune si un pliculet de conservant.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ardei iuti in otet
Ardei iuti in otet
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ardei capia copti, in otet
Ardei capia copti, in otet
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ardei iuti in otet
Ardei iuti in otet
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chec cu banane fara zahar - Banana bread
Chec cu banane fara zahar - Banana bread
8 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Maioneza fara ou
Maioneza fara ou
4 porții
3 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.