Petitchef

Visine conservate

Altele
8 porții
12 ore
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8

Preparare

  • Se spala visinele si se scot samburii. La fiecare kg de visine fara samburi se pune pe deasupra 500 g zahar si 2 aspirine pisate. Se lasa intr-un castron mare pana a doua zi sa se formeze siropul.

    Dupa aceea se amesteca zaharul nedizolvat si se pune totul, inclusiv siropul, la borcane de 3 kg. Deasupra se mai pun 2 aspirine pisate (aspirina este un foarte bun conservant), se leaga la gura cu celofan si se da la camara.

    Se foloseste la diferite creme, tarte si placinte cu visine.

Poze

Visine conservate, poza 1
Visine conservate, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

19/07/2013

Am facut si eu si este f buna

(0) (0) Abuz
28/05/2013

Am facut si eu. livia

(0) (0) Abuz
25/05/2013

Am sa incerc si eu anul acesta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite


Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei