Visine conservate

Altele
Foarte ușor
12 h 5 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare12 ore
Gătire5 min
  • Se spala visinele si se scot samburii. La fiecare kg de visine fara samburi se pune pe deasupra 500 g zahar si 2 aspirine pisate. Se lasa intr-un castron mare pana a doua zi sa se formeze siropul.

    Dupa aceea se amesteca zaharul nedizolvat si se pune totul, inclusiv siropul, la borcane de 3 kg. Deasupra se mai pun 2 aspirine pisate (aspirina este un foarte bun conservant), se leaga la gura cu celofan si se da la camara.

    Se foloseste la diferite creme, tarte si placinte cu visine.

Punctează această reţetă

Oana D.Oana D.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.63/5, 64 voturi 3 comentarii

anonymous

Am facut si eu si este f buna

abuz

anonymous

Am facut si eu. livia

abuz

anonymous

Am sa incerc si eu anul acesta

abuz