Petitchef

Saramura de caras pe pat de sare

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Pestele se tine pe sare pana cand solzii incep sa prinda culoare maronie spre negru .In acest timp punem apa la fiert .
  • Dupa ce carasul nostru si-a prajit solzii in sare, se scoate intrun vas (bol) mai mare si peste el se toarna apa fierbinte in care punem ardei iute taiat, patrunjelul si ceapa verde maruntite.
  • Si lasam carasul sa stea cel putin 10 minute in aceasta saramura. Intre timp puteti sa va faceti si o mamaliga, asa cum stiti mai bine.
  • Puneti pestele in farfurie si usor, cu furculita sau chiar cu mana, trageti pielea cu solzii de pe carnea pestelui. O sa vedeti ca se curata foarte, foarte usor. ramane doar carnea coapta, dulce si aromata.


Poze

Saramura de caras pe pat de sare
Saramura de caras pe pat de sare - poza 2

Întrebări:

N-am inteles din textul dumneavoastra: pestele "se tine pe sare" sau se prajeste pe sare?

Răspuns:

Ca să puteți afla detalii la rețetele mele... intrați pe blogul icre-negre.ro :)




Comentarii:

18/10/2016

Reteta veche, multumesc pentru reamintire !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/12/2013

Excelent!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/08/2013

Maine cu siguranta voi incerca aceasta reteta delicioasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/10/2016

Vai de ea saramura......... Foarte departe de adevar!

(0) (0) Abuz
26/01/2014

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Gözleme cu feta si lamaie
Gözleme cu feta si lamaie
7 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat
Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii De ce sa bem apa dimineata, imediat ce ne dam jos din pat? De ce sa bem apa dimineata, imediat ce ne dam jos din pat? Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează