Petitchef

Gordon bleu cu gogosari murati

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Snitelele batute si asezonate se intind pe batatorul de carne sau pe o farfurie. Peste carne se aseaza feliile de sunca presata, deasupra se pun ardeii taiati julienne, cascavalul, patrunjelul si gogosarii murati.
  • Se ruleaza, capetele se prind cu scobitori apoi se continua operatiunea si cu celalalte snitele, apoi se dau prin faina de 2 ori.
  • Intr-un vas suficient de mare sa intre rulourile se bat 2 oua cu sare, piper, 4 linguri de lapte si 2 linguri de faina.
  • Intr-o tigaie incapatoare se pune ulei pana la jumatate si se lasa la incins, cand acesta este foarte incins, rulourile se dau prin oul batut si se pun la prajit la foc foarte iute, se intorc pe toate partile astfel incat sa se formeze crusta, dupaceea se da focul mic si se prajesc in continuare panca ce devin aurii.
  • Se scot pe o farfurie cu hartie absorbanta care sa absoarbe excesul de ulei si se servesc calde.

Poze

Gordon bleu cu gogosari murati, poza 1
Gordon bleu cu gogosari murati, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Fougasse
Fougasse
8 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gordon bleu
Gordon bleu
8 porții
50 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Cordon bleu
Cordon bleu
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de paste cu ardei murati
Salata de paste cu ardei murati
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: