Petitchef

Ciuperci umplute

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ciupercile se spala si se curata de pielita de deasupra palariei pentru ca da un gust amar mancarii.Piciorusele se separa.
  • Piciorusele ciupercilor se toaca marunt sau se taie cubulete.
  • Se curata cepele, se taie marunt si se calesc in putin ulei impreuna cu ciupercile tocate. Dupa ce se mai racoreste compozitia, se adauga patrunjelul tocat marunt si se omogenizeaza bine. Cu acest amestec se umplu palariile ciupercilor si se aseaza intr-o tava de aragaz unsa bine cu ulei.
  • La urma se presara pe deasupra cascaval ras, sau se lasa asa, daca vreti sa fie mancare de post.
  • Se adauga o cana de apa sau de vin in tava si se da 30 de minute la foc potrivit, la cuptor.
  • Noi a preferat sa punem apa, nu stiu daca toata lumea ar fi agreat gustul mancarii preparate cu vin alb.
  • Cand este gata se scoate din cuptor si se lasa sa se racoreasca in tava, apoi se pun ciupercile pe un platou si se servesc calde.


Întrebări:




Comentarii (13):

02/03/2014

SUPERBE

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/11/2013

Simplu si gustos

(0) (0) Abuz
20/08/2013

Mi-as dori ca ciupercile sa fie mai accesibile la pret,sa le putem savura mai des...

(0) (0) Abuz
23/07/2013

O nebunie de gusturi si arome

(0) (0) Abuz
23/03/2013

Superrrr!!

(0) (0) Abuz
07/02/2013

Okkkkkkk

(0) (0) Abuz
24/12/2012

Foarte buneeee

(0) (0) Abuz
20/12/2012

Super

(0) (0) Abuz
21/11/2012

Super buna

(0) (0) Abuz
30/10/2012

Bbbbbbbbbbbbbbb

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Caise umplute cu ton si rozmarin
Caise umplute cu ton si rozmarin
8 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează