Pui cu sos de soia si mustar

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Daniela S., 20/04/2018

Superba reteta, multumesc! :D
Ca preferinta personala, am pus putin mai mult sos de soia. Cel care l-am cumparat: http://dragonfood.ro/produs/sos-de-soia-dark-premium-500-ml-lkk/ mi se pare mult mai bun decat cel din magazine, care uneori parca nu are nici un gust. Spor in continuare :)

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
John Doe, 18/09/2017

De ce trebuie data caserola la frigider? 4-5 cartofi se curata in 5 minute. Ce naiba se intampla in timpul asta la frigider? Apoi "Introducem friptura in cuptor". Care friptura frate? Friptura este un preparat finit, final, spune-i cum vrei. Aaaa, poate s-a facut friptura cat a stat la frigider! Pai daca e asa, de ce s-o mai bagam la cuptor? Dati-ne adresa firmei care are astfel de frigidere! Deci bagam la frigider carnea cruda si dupa 5 minute o scoatem friptura! Frigiderul trebuie sa aiba si ventilatie? Sau merge si fara, ca eu am un Fram d-ala vechi, rusesc. Saraca logica si limba romana!

(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 18/09/2017

I-ai stricat tot farmecul cu vesnica garnitura de cartofi! Mai lasa-i naibii de cartofi ca mai exista si orez, amestec de legume sau niste legume ca atare, de ex, conopida, fasole verde, ciuperci, brocoli, spanac etc.

(0) (0) abuz
18/09/2017

"Acum e momentul sa iesim din bucatarie" Ai dreptate, dar sa iesi pentru totdeauna!

(0) (0) abuz
18/09/2017

Adevarat. Uleiul de masline nu merge la orice preparat, oricat de "trendy" ar fi.
Ce gust ar avea o maioneza preparata cu ulei de masline, oare ? Nici la gatit nu
prea merge atat datorita aromei intense de masline care nu prea se potriveste cu
preparatele, cat si din cauza gustului amar caracteristic. Eu nu il folosesc decat la
unele salate, in niciun caz la aceea de rosii.
Uleiul de floarea soarelui nu modifica gustul ingredientelor din preparatele culinare.
Si nu cred ca ar fi mai nesanatos decat cel de masline. E doar mai ieftin. Mult mai
ieftin !

(1) (0) abuz
09/02/2016

Cred ca este ceva bun, dar nu pot sa nu mentionez faptul ca aproape toate retetele noastre contin acum doar ulei de masline (pentru prajit, copt...chiar si pentru ciorbe traditionale). Stiu ca este un ulei sanatos, in special cel presat la rece, dar totusi sa nu exgeram. La salate este bun, dar la felurile obisnuite... Avem totusi traditia uleiului de floarea soarelui si consumul arata ca a ramas totusi preferatul nostru, poate si datorita pretului scazut.

(2) (0) abuz



+