Petitchef

Creier in chifle

Felul principal
2 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

Pt salata:

Preparare

  • Se curata creierul, se fierbe in apa cu sare; punem in tigair unt si calim ceapa si ciuperci; facem un amestec din 2 oua, 2 lg apa, faina, pesmet si verdeata + boia, punem creierul fiert si il scoatem bucata cu bucata si il punem in tigaia cu unt; rumenim pe toate partile.
  • Taiem chiflele la un capat(sau le facem capac deasupra), le scoatem miezul cu o furculita, umplem cu amestecul din tigaie, le intepam cu o scobitoare si le trecem repede prin oul batut(celelalte 3) facut ca mai devreme. Le prajim repede in unt amestecat cu ulei.
  • Se servesc cu salata de varza si mar ras, acrita cu otet si condimentata cu boia(poate fi si iute).
    Este de mancat arareori ca explodeaza silueta!

Poze

Creier in chifle, poza 1
Creier in chifle, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Chifle pizza


Comentarii:

Nicolae
Nicolae, 19/01/2010

Super.....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Creier macelaresc
Creier macelaresc
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Creier macelaresc
Creier macelaresc
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Creier pane
Creier pane
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chifle pizza
Chifle pizza
9 porții
2h20m
Ușor
5 / 5
Rețetă Chifle cu cerneala de sepie
Chifle cu cerneala de sepie
7 porții
3h45m
Ușor
Rețetă Salata Panzanella - Salata italiana
Salata Panzanella - Salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.