Petitchef

Creier in chifle

Felul principal
2 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Pt salata:

Preparare

  • Se curata creierul, se fierbe in apa cu sare; punem in tigair unt si calim ceapa si ciuperci; facem un amestec din 2 oua, 2 lg apa, faina, pesmet si verdeata + boia, punem creierul fiert si il scoatem bucata cu bucata si il punem in tigaia cu unt; rumenim pe toate partile.
  • Taiem chiflele la un capat(sau le facem capac deasupra), le scoatem miezul cu o furculita, umplem cu amestecul din tigaie, le intepam cu o scobitoare si le trecem repede prin oul batut(celelalte 3) facut ca mai devreme. Le prajim repede in unt amestecat cu ulei.
  • Se servesc cu salata de varza si mar ras, acrita cu otet si condimentata cu boia(poate fi si iute).
    Este de mancat arareori ca explodeaza silueta!

Rețete inrudite

YouTube

Chifle cu raclette



Poze

Creier in chifle
Creier in chifle - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

Nicolae
Nicolae, 19/01/2010

Super.....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chifle cu cerneala de sepie
Chifle cu cerneala de sepie
7 porții
3 h 45 m
Ușor
Rețetă Chifle pizza
Chifle pizza
9 porții
2 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Chifle cu raclette
Chifle cu raclette
9 porții
1 h 20 m
Ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează