Petitchef

Ficatei de pui cu smantana

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Garnitura:

Preparare

  • Ficateii se spala in mai multe ape, dupa care se fierb in apa clocotita. Se scot si se lasa la scurs.
  • Punem uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam ficateii si ii prajim pe ambele parti.
  • Adaugam vinul si lasam 5 minute. Intre timp amestecam smantana cu o lingura de faina si putina apa si o adaugam peste ficatei amestecand usor sa nu se rupa.
  • Condimentam cu sare si piper. Pentru garnitura tocam varza marunt, o frecam cu putina sare, o amestecam cu mararul tocat marunt.
  • Adaugam 3 linguri ulei si 3 linguri de otet de mere. Condimentam cu piper si amestecam bine.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ficatei de pui cu smantana
Ficatei de pui cu smantana
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ficatei de pui in sos cu piure de cartofi
Ficatei de pui in sos cu piure de cartofi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sosul cu smantana Sosul cu smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei