Petitchef

Ficatei de pui cu smantana

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
600 g ficatei de pasare,

50 ml ulei,

50 ml vin alb,

100 g smantana,

1 lingura faina,

sare,

piper.


Garnitura:

1 varza alba,

1 legatura marar,

3 linguri ulei,

3 linguri otet de mere,

sare,

piper.

Preparare

  • Ficateii se spala in mai multe ape, dupa care se fierb in apa clocotita. Se scot si se lasa la scurs.
  • Punem uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam ficateii si ii prajim pe ambele parti.
  • Adaugam vinul si lasam 5 minute. Intre timp amestecam smantana cu o lingura de faina si putina apa si o adaugam peste ficatei amestecand usor sa nu se rupa.
  • Condimentam cu sare si piper. Pentru garnitura tocam varza marunt, o frecam cu putina sare, o amestecam cu mararul tocat marunt.
  • Adaugam 3 linguri ulei si 3 linguri de otet de mere. Condimentam cu piper si amestecam bine.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ficatei de pui in sos cu piure de cartofi
Ficatei de pui in sos cu piure de cartofi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ficatei de pui cu smantana
Ficatei de pui cu smantana
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sosul cu smantanaSosul cu smantanaGanache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantanaGanache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantanaCel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.