Petitchef

Ficatei de pui cu smantana

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Garnitura:

Preparare

  • Ficateii se spala in mai multe ape, dupa care se fierb in apa clocotita. Se scot si se lasa la scurs.
  • Punem uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam ficateii si ii prajim pe ambele parti.
  • Adaugam vinul si lasam 5 minute. Intre timp amestecam smantana cu o lingura de faina si putina apa si o adaugam peste ficatei amestecand usor sa nu se rupa.
  • Condimentam cu sare si piper. Pentru garnitura tocam varza marunt, o frecam cu putina sare, o amestecam cu mararul tocat marunt.
  • Adaugam 3 linguri ulei si 3 linguri de otet de mere. Condimentam cu piper si amestecam bine.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ficatei de pui cu orez aromat
Ficatei de pui cu orez aromat
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Ficatei de pui cu ciuperci
Ficatei de pui cu ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Sosul cu smantana Sosul cu smantana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.