-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu carne de porc
-
Retete porc cu rosii
-
Escalop de porc zingara
Escalop de porc Zingara
Preparare
-
Sunca si ciupercile se taie felii subtiri. Ceapa, taiata fideluta se caleste. Se adauga sunca si ciupercile.
-
Dupa ce s-au calit adaugam vinul, apoi sosul de rosii, usturoiul si ardeiul iute tocat marunt. Potrivim de sare si piper, lasam totul la foc mic.
-
Taiem carnea bucati ca pentru snitele si o batem. O dam cu sare si piper si o tragem prin faina o prajim in ulei.
-
Punem bucatile de carne prajite peste sos si lasam cateva minute sa fiarba impreuna.
-
Se poate servi cu un piure alaturi sau cu o mamaliguta.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Am facut reteta ca si tine si a iesit minunata.