Petitchef

Escalop de porc zingara

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Sunca si ciupercile se taie felii subtiri. Ceapa, taiata fideluta se caleste. Se adauga sunca si ciupercile.
  • Dupa ce s-au calit adaugam vinul, apoi sosul de rosii, usturoiul si ardeiul iute tocat marunt. Potrivim de sare si piper, lasam totul la foc mic.
  • Taiem carnea bucati ca pentru snitele si o batem. O dam cu sare si piper si o tragem prin faina o prajim in ulei.
  • Punem bucatile de carne prajite peste sos si lasam cateva minute sa fiarba impreuna.
  • Se poate servi cu un piure alaturi sau cu o mamaliguta.

Întrebări:




Comentarii:

13/09/2011

Am facut reteta ca si tine si a iesit minunata.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Escalop de porc zingara
Escalop de porc "zingara"
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
8 porții
35 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.