- Home
- Rețete
- Retete cu carne de porc
- Retete de mancaruri cu carne de porc si ciuperci
- Escalop de porc zingara
Escalop de porc zingara
Ingrediente
Numarul de porții: 4
Preparare
- Sunca si ciupercile se taie felii subtiri. Ceapa, taiata fideluta se caleste. Se adauga sunca si ciupercile.
- Dupa ce s-au calit adaugam vinul, apoi sosul de rosii, usturoiul si ardeiul iute tocat marunt. Potrivim de sare si piper, lasam totul la foc mic.
- Taiem carnea bucati ca pentru snitele si o batem. O dam cu sare si piper si o tragem prin faina o prajim in ulei.
- Punem bucatile de carne prajite peste sos si lasam cateva minute sa fiarba impreuna.
- Se poate servi cu un piure alaturi sau cu o mamaliguta.
Întrebări:
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Am facut reteta ca si tine si a iesit minunata.