Petitchef

Escalop de porc zingara

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg cotlet de porc

cateva cepe mari,

150 g sunca

200 g ciuperci proaspete,

1 pahar vin,

3-4 linguri sos de rosii,

1 lingura faina grau, sare, piper, 1 ardei iute si 1-2 catei de usturoi.

Preparare

  • Sunca si ciupercile se taie felii subtiri. Ceapa, taiata fideluta se caleste. Se adauga sunca si ciupercile.
  • Dupa ce s-au calit adaugam vinul, apoi sosul de rosii, usturoiul si ardeiul iute tocat marunt. Potrivim de sare si piper, lasam totul la foc mic.
  • Taiem carnea bucati ca pentru snitele si o batem. O dam cu sare si piper si o tragem prin faina o prajim in ulei.
  • Punem bucatile de carne prajite peste sos si lasam cateva minute sa fiarba impreuna.
  • Se poate servi cu un piure alaturi sau cu o mamaliguta.

Întrebări:




Comentarii:

13/09/2011

Am facut reteta ca si tine si a iesit minunata.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Escalop de porc zingara
Escalop de porc "zingara"
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
Escalop de porc cu ciuperci si ceapa
8 porții
35 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.3 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: