Petitchef

Porc cu cus-cus

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpa de porc se taie fileuri cam de 1 cm grosime. Ceapa. ardeiul si rosia se tau cubulete si se trag in putin ulei.
  • Adaugam peste ele fileurile de pulpa si o cana de apa, atat cat sa acopere carnea. Lasam sa fiarba acoperit la foc mic.
  • In 3 linguri de ulei calim pastele pina isi schimba culoarea se rumenesc. Adaugam o cana cu apa sau mai multa pina cand pastele sunt fierte bine. Le asezonam si invartim in ele pina sunt bine facute.
  • Pe o farfurie punem cus-cus si doua fileuri de carne. Le servim cu salata verde sau cu muraturi.

Rețete inrudite

YouTube



Poze

Porc cu cus-cus, poza 1
Porc cu cus-cus, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Porc cu fructe si piure cu ceapa verde
Porc cu fructe si piure cu ceapa verde
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
Rețetă Porc dulce-acrisor
Porc dulce-acrisor
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Porc dulce-acrisor
Porc dulce-acrisor
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Chakchouka
Chakchouka
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei