Petitchef

Frigarui cu carne de carlan (miel)

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • A taiat carnea cubulete mici si am lasat-o la macerat cam 30 minute cu vinul alb si condimentele .
  • Recomand tarhonul si rozmarinul pentru carnea de miel, ca nu-i mai simti gustul .
  • Ntre timp, a curatat ceapa si a taiat-o in patru, procedand la fel si cu ciupercile. Slaninuta, am taiat-o felii subtiri, si a inceput construirea frigaruilor.
  • A infipt pe scobitoare o bucata de carne, o feliuta de slanina, ceapa si o bucata de ciuperca si tot asa pana nu mai era loc pe bat. Acesta e rezultatul final.
  • Le-a servit cu piure, cas de la borcan, paine de casa si muraturi. Trebuie sa recunosc ca au avut succes n-a ramas decat una.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: