Petitchef

Salata tabbouleh

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
200 g arpacas

400 g rosii

100 g telina

4 fire ceapa verde

2 catei de usturoi

4 linguri suc de lamaie

2 linguri ulei de masline

1 lingura frunze proaspete de menta

4 linguri patrunjel verde tocat

Preparare

  • Sare si piper Arpacasul se spala bine si se pune sa fiarba intr-un litru de apa. Se scurge si se aseaza intr-o salatiera.
  • Rosiile se spala, se taie in cuburi si se pun peste arpacasul racit. Telina se curata de coaja, se spala, se taie fideluta, apoi se stropeste cu putin suc de lamaie si se adauga in salatiera.
  • Se spala bine frunzele de patrunjel si de menta. Se scurg, se taie marunt si se pun in salata impreuna cu usturoiul, curatat si presat.
  • Se combina restul de suc de lamaie cu sare, piper si ulei. Sosul astfel obtinut se toarna peste compozitie, amestecand bine, pentru a se omogeniza.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de cartofi olteneasca
Salata de cartofi olteneasca
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata de fasole in culori cu peste afumat
Salata de fasole in culori cu peste afumat
4 porții
1h20m
Foarte ușor
2.7 / 5
Rețetă Salată cu fasole boabe
Salată cu fasole boabe
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata cub Rubik
Salata cub Rubik
2 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata Panzanella - Salata italiana
Salata Panzanella - Salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.