Petitchef

Fritto misto

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulire il pesce: togliere ai calamari e alle seppie gli occhi, la bocca, la vescica e l'osso e tagliarli a listarelle , le seppie le lascio intere.
  • Lavare tutto il pesce in abbondante acqua, scolarlo e asciugalo bene con un canovaccio o con carta da cucina. Passare il pesce nella farina e poi scuoterlo per far cadere la farina in eccesso.
  • Friggere il pesce in olio caldo girandolo di frequente.
  • Far asciugare l'olio in eccesso su carta assorbente, salarlo e disporlo su un piatto.
  • Servire subito con le salse a vostro piacere.

Poze

Fritto misto, poza 1
Fritto misto, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mini quiche
Mini quiche
6 porții
40 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Risotto alla marinara
Risotto alla marinara
4 porții
50 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Inele de calamari prajite
Inele de calamari prajite
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Calamari umpluti
Calamari umpluti
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Inele de calamari in aluat de bere by jamie oliver
Inele de calamari in aluat de bere by jamie oliver
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Lamele de calamari pane
Lamele de calamari pane
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: