Petitchef

Fritto misto

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
seppie: 200 g

calamari: 200 g

sarde: 200 g

olio per friggere

farina: 3 cucchiai

Preparare

  • Pulire il pesce: togliere ai calamari e alle seppie gli occhi, la bocca, la vescica e l'osso e tagliarli a listarelle , le seppie le lascio intere.
  • Lavare tutto il pesce in abbondante acqua, scolarlo e asciugalo bene con un canovaccio o con carta da cucina. Passare il pesce nella farina e poi scuoterlo per far cadere la farina in eccesso.
  • Friggere il pesce in olio caldo girandolo di frequente.
  • Far asciugare l'olio in eccesso su carta assorbente, salarlo e disporlo su un piatto.
  • Servire subito con le salse a vostro piacere.

Poze

Fritto misto, poza 1Fritto misto, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Fructe de mare cu salsa si garnitura de orez
Fructe de mare cu salsa si garnitura de orez
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Inele de calamari prajite
Inele de calamari prajite
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Inele de calamari in aluat de bere by jamie oliver
Inele de calamari in aluat de bere by jamie oliver
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Lamele de calamari pane
Lamele de calamari pane
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: