Petitchef

Fritto misto

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulire il pesce: togliere ai calamari e alle seppie gli occhi, la bocca, la vescica e l'osso e tagliarli a listarelle , le seppie le lascio intere.
  • Lavare tutto il pesce in abbondante acqua, scolarlo e asciugalo bene con un canovaccio o con carta da cucina. Passare il pesce nella farina e poi scuoterlo per far cadere la farina in eccesso.
  • Friggere il pesce in olio caldo girandolo di frequente.
  • Far asciugare l'olio in eccesso su carta assorbente, salarlo e disporlo su un piatto.
  • Servire subito con le salse a vostro piacere.


Poze

Fritto misto
Fritto misto - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Calamars à la romaine - calamar prajit
Calamars à la romaine - calamar prajit
6 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Orez cu calamar
Orez cu calamar
2 porții
30 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Calamari rings
Calamari rings
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Calamar in sos picant de tomate
Calamar in sos picant de tomate
2 porții
20 h 13 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Calamari umpluti
Calamari umpluti
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Spaghetti cu calamari si rosii
Spaghetti cu calamari si rosii
1 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează