Petitchef

Salata cu calamar

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

aluat pentru fript:

Preparare

  • Faina se amesteca cu sare, piper, amidon, drojdie si apa pana se formeaza un aluat.
    Fasiile de calamar se dau prin amestec de faina , se pun in uleiul incins. Calamarul se scoate din ulei cand are culoarea galben deschis, dureaza 7-8 min.
  • Salata verde se spala si se toaca mediu, se pune intr-o farfurie.Se adauga vinegreta peste salata iar deasupra se aseaza fasii de calamar fierbinti. Salata se serveste imediat, cu rondele de ceapa, felii de lamaie si sos de smantana.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Salata cu calamar, poza 1
Salata cu calamar, poza 2
Salata cu calamar, poza 3
Salata cu calamar, poza 4
Salata cu calamar, poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de fasole boabe cu rosii
Salata de fasole boabe cu rosii
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata caesar
Salata caesar
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata caesar
Salata caesar
3 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata Caesar - irezistibila
Salata Caesar - irezistibila
2 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
1 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: