Petitchef

Salata cu calamar

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

aluat pentru fript:

Preparare

  • Faina se amesteca cu sare, piper, amidon, drojdie si apa pana se formeaza un aluat.
    Fasiile de calamar se dau prin amestec de faina , se pun in uleiul incins. Calamarul se scoate din ulei cand are culoarea galben deschis, dureaza 7-8 min.
  • Salata verde se spala si se toaca mediu, se pune intr-o farfurie.Se adauga vinegreta peste salata iar deasupra se aseaza fasii de calamar fierbinti. Salata se serveste imediat, cu rondele de ceapa, felii de lamaie si sos de smantana.


Poze

Salata cu calamar, poza 1
Salata cu calamar, poza 2
Salata cu calamar, poza 3
Salata cu calamar, poza 4
Salata cu calamar, poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Salata mexicana in borcan
Salata mexicana in borcan
2 porții
10 min
Foarte ușor
Rețetă Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.