Petitchef

Farfalle cu fructe de mare

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
250 g creveti, dezghetati si decorticati

250 g inele de calamar, dezghetate

5 catei de usturoi (mici), tocat

1 ceapa, tocata

2 pahare de vin alb1 lingura mare de smantana grasa

1 varf praf de chilli

2 linguri ulei de maslinepaste, pentru 3 persoane

un praf de sare

1 legatura patrunjel,

tocata mic

Preparare

  • Pune la fiert pastele in apa fiarta cu foarte putina sare.
    In uleiul incins caleste putin inelele de calamar. Adauga cepa sicaleste 3 minute, la foc mediu (sa nu se arda), amestecand. Adaugausturoiul si mai caleste putin.
  • Adauga vinul si gateste calamari inca5 minute la foc mediu- mare. Adauga crevetii si gateste-i cate 2 minutepe fiecare parte.
  • Pune smantana si pastele fierte, chilli, amestecabine si lasa 1 minut sa se intrepatrunda aromele. La sfarsit trebuie sarezulte un sos dens. Ia de pe foc si aduga patrunjelul.Se servesc alaturi de un vin alb (asa a fost la noi)
C Cooking with my soul





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Paella cu fructe de mare
Paella cu fructe de mare
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Farfalle cu sos de rosii uscate si prosciutto
Farfalle cu sos de rosii uscate si prosciutto
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.