Petitchef

Gaina cu rosii si masline

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

MOD DE PREPERARE:

Preparare

  • Asezam carnea taiata in bucatele potrivite in tava/ o saram/presaram cu piper/dam la cuptor 190 grade si o gatim semifabricat.
  • Rumenim ceapa si adaugam usturoiul taiat marunt pentru un minut adaugam rosia maruntita si asteptam sa dea in clocot.
  • Adaugam maslinele cu tot cu sucul din borcan cumparat la cintar si nu aveam suc asezam carnea peste sos acoperim cu capac si lasam la foc mic pentru 20 de minute adaugam sare dupa necesitate.


Poze

Gaina cu rosii si masline
Gaina cu rosii si masline - poza 2
Gaina cu rosii si masline - poza 3
Gaina cu rosii si masline - poza 4
Gaina cu rosii si masline - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

31/10/2015

Cum faci sa gatesti semifabricat? Si ce vrei sa spui cu asta: "Adaugam maslinele cu tot cu sucul din borcan cumparat la cintar si nu aveam suc"? Cam confuza exprimarea!

(0) (0) Abuz
costi1960, 30/10/2015

Punctul 3 cam ambiguu...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Moelleux cu masline si parmezan
Moelleux cu masline si parmezan
4 porții
30 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează