Petitchef

Branzino con funghi e olive(biban de mare cu ciuperci si masline)

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 bibani de circa

250 g fiecare

2 rosii

2 catei de usturoi


cateva masline negre

sare, piper

ulei de masline.

Preparare

  • Intr-o tava se aseaza pestii sarati si piperati. Se aseaza deasupra ciupercile taiate pe jumatate, maslinele si rosiile felii. Se da la cuptor pentru 25 de minute la 160°-170°.
  • Intre timp se taie marunt usturoiul si se adauga in tava cu 5 minute inainte sa treaca cele 25 de minute. Se serveste presarat de patrunjel si.pofta buna.

Poze

Branzino con funghi e olive(Biban de mare cu ciuperci si masline), poza 1
Branzino con funghi e olive(Biban de mare cu ciuperci si masline), poza 2
Branzino con funghi e olive(Biban de mare cu ciuperci si masline), poza 3
Branzino con funghi e olive(Biban de mare cu ciuperci si masline), poza 4
Branzino con funghi e olive(Biban de mare cu ciuperci si masline), poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Branzino al cartoccio(biban de mare la folie)
Branzino al cartoccio(biban de mare la folie)
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiSamphire – sparanghelul de mareSamphire – sparanghelul de mare

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei