Petitchef

Piept de găină cu ceapă și roșii cherry

foarte buna mancarica si cu piept de pui, care este un pic mai fraged.

Felul principal
4 porții
15 min
1 oră
Foarte ușor
227 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 8.35 (2.09€/porție)

Preparare

  • Pieptul de găină se spală și se taie fâșii subțiri.

    Se prăjește în 2-3 linguri ulei , amestecând până se albește carnea pe toate părțile.

    Se scoate și se ține la cald.

    Adăugăm ceapa tocată și călim până devine aurie.

    Aducem carnea în tigaie și acoperim cu apă.

    Lăsăm să fiarbă acoperit la foc mic pentru 15 minute.

    Între timp spălăm roșiile cherry și le tăiem în patru.

    Încingem o lingură de ulei într-o crăticioară și călim roșiile pentru 2-3 minute.

    Se adaugă roșiile în tigaie și amestecăm bine.

    Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.

    Dăm la cuptor pentru 30 minute.

    Se presară la final după preferință pătrunjel proaspăt tocat sau cimbru.

    Servim fierbinte.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 227Kcal
  • Carbo: 11.6g
  • Grăsimi: 3.3g
  • Grăsimi sat.: 0.9g
  • Proteine: 35.4g
  • Fibre: 3.7g
  • Zahăr: 9.4g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (376g)


Poze

Piept de găină cu ceapă și roșii cherry
Piept de găină cu ceapă și roșii cherry - poza 2

Întrebări:




Comentarii (14):

10/11/2014

F buna bv bv bv bv bv

(0) (0) Abuz
25/02/2014

Simplu si bun

(0) (0) Abuz
07/11/2012

Suuuper arata

(0) (0) Abuz
06/11/2012

E buna

(0) (0) Abuz
05/11/2012

E delicioasa

(0) (0) Abuz
04/11/2012

Super!!!

(0) (0) Abuz
04/11/2012

Mi se pare foarte multa ceapa..oricat de mult ar scadea !! cred ca ideal ar fi sa inlocuiesti 250 gr de ceapa cu 2 fire de praz iar 1-2 morcovi taiati rondele iar da si culoare si savoare !!!! in rest bine ..o mancare usoara si sanatoasa !! bravoo !!!

(0) (1) Abuz
04/11/2012

Excelenta reteta

(0) (0) Abuz
04/11/2012

Simplu si foarte buna.

(0) (0) Abuz
04/11/2012

Trebuie sa fie foarte bun

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Foccacia cu rosii cherry
Foccacia cu rosii cherry
6 porții
4 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clafoutis savuros cu roșii cherry și ton
Clafoutis savuros cu roșii cherry și ton
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Bruschetta cu roșii cherry și burrata
Bruschetta cu roșii cherry și burrata
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează