Petitchef

Piept de găină cu ceapă și roșii cherry

Felul principal
4 porții
15 min
1 oră
Foarte ușor
227 Kcal
foarte buna mancarica si cu piept de pui, care este un pic mai fraged.

Ingrediente

4

Preparare

  • Pieptul de găină se spală și se taie fâșii subțiri.

    Se prăjește în 2-3 linguri ulei , amestecând până se albește carnea pe toate părțile.

    Se scoate și se ține la cald.

    Adăugăm ceapa tocată și călim până devine aurie.

    Aducem carnea în tigaie și acoperim cu apă.

    Lăsăm să fiarbă acoperit la foc mic pentru 15 minute.

    Între timp spălăm roșiile cherry și le tăiem în patru.

    Încingem o lingură de ulei într-o crăticioară și călim roșiile pentru 2-3 minute.

    Se adaugă roșiile în tigaie și amestecăm bine.

    Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.

    Dăm la cuptor pentru 30 minute.

    Se presară la final după preferință pătrunjel proaspăt tocat sau cimbru.

    Servim fierbinte.

Rețete inrudite

YouTube

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (376g)
Calorii: 227Kcal
  • Carbo: 11.6g
  • Grăsimi: 3.3g
  • Grăsimi sat.: 0.9g
  • Proteine: 35.4g
  • Fibre: 3.7g
  • Zahăr: 9.4g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 5

Poze

Piept de găină cu ceapă și roșii cherry, poza 1
Piept de găină cu ceapă și roșii cherry, poza 2

Întrebări:




Comentarii (14):

10/11/2014

F buna bv bv bv bv bv

(0) (0) Abuz
25/02/2014

Simplu si bun

(0) (0) Abuz
07/11/2012

Suuuper arata

(0) (0) Abuz
06/11/2012

E buna

(0) (0) Abuz
05/11/2012

E delicioasa

(0) (0) Abuz
04/11/2012

Super!!!

(0) (0) Abuz
04/11/2012

Mi se pare foarte multa ceapa..oricat de mult ar scadea !! cred ca ideal ar fi sa inlocuiesti 250 gr de ceapa cu 2 fire de praz iar 1-2 morcovi taiati rondele iar da si culoare si savoare !!!! in rest bine ..o mancare usoara si sanatoasa !! bravoo !!!

(0) (1) Abuz
04/11/2012

Excelenta reteta

(0) (0) Abuz
04/11/2012

Simplu si foarte buna.

(0) (0) Abuz
04/11/2012

Trebuie sa fie foarte bun

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Foccacia cu rosii cherry
Foccacia cu rosii cherry
6 porții
4 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de curcan cu sos de rosii
Piept de curcan cu sos de rosii
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piept de pui la cuptor cu rosii
Piept de pui la cuptor cu rosii
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Piept de pui cu ardei si rosii
Piept de pui cu ardei si rosii
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.