Petitchef

Pastrav umplut cu legume

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se spala pastravii, se stropesc cu lamaie si in interior si pe exterior , se toarna ulei de masline , se sareaza si se lasa vreo 30 de minute pentru a intra aroma in ei.
  • Intre timp, se taie ceapa marunt, morcovul rondele foarte subtiri , ciupercile cubulete si patrunjelul tocat marunt, se condimenteaza si se sareaza.
  • Se umplu pestii cu compozitia obtinuta, se stropesc cu putin ulei, se infasoara in folie de aluminiu si se dau la cuptor aprox. 45 de minute. Se servesc alaturi de cartofi natur sau orez fiert.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav umplut cu legume
Pastrav umplut cu legume
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pastrav umplut cu verdeturi
Pastrav umplut cu verdeturi
2 porții
35 min
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei