Petitchef

Gnocchi

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Se lasa sa se racoreasca apoi se curata de coaja si se paseaza ca pentru piure. Se adauga restul ingredientelor si se framanta un aluat omogen, dar lipicios.
  • Pe masa bine infaina se formeaza rulouri subtiri, putin mai groase decat un deget.Apoi se taie in bucati mici de cca 3 cm.Cu spatele furculitei apasam pe fiecare bucatica de aluat, astfel incat sa capete aspect de melcisori.
  • Se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata se ridica la suprafata.Se scot cu o spumiera si se servesc cu sosul dorit.Noi servit simpli, presarati din abundenta cu cascaval ras.


Poze

Gnocchi, poza 1
Gnocchi, poza 2
Gnocchi, poza 3
Gnocchi, poza 4
Gnocchi, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

stiuca, 05/04/2019

Beton ,saptamina trecuta mi-am facut matrita de facut onduleurile si astazi am citit reteta ,parca se leaga toate .In wichend o sa fie timp si o sa intre la facut .Multumesc de prezentare .

(0) (0) Abuz
06/12/2012

O reteta f.usoara si gustoasa. F.B.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gnocchi cu piept de pui
Gnocchi cu piept de pui
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Gnocchi di patate (homemade )
Gnocchi di patate (homemade )
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gnocchi cu pui si sos de gorgonzola
Gnocchi cu pui si sos de gorgonzola
8 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Gnocchi de cartofi dulci
Gnocchi de cartofi dulci
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta italiana de Paste
Tarta italiana de Paste
4 porții
1 h 53 m
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei