Petitchef

Guguluf aperitiv din carne tocata

Felul principal
8 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
500 g carne tocata amestec

2 buc praz

2 oua

4 catei usturoi

4 czrtofi

100 g ciuperci mici intregi

1lingura mustar

80 g cascaval

1 lingurita cimbru uscat

1 legatura patrunjel verde

50 ml ulei

sare

piper

Preparare

  • Intr-un castron amestecam carnea tocata cu ouale, sarea, piperul, cimbrul si usturoiul tocat marunt.
  • Prazul il tocam marunt si il calim 5 minute in ulei. Cartofii curatati ii dam pe razatoarea cu gauri mari si dupa ce ii stoarcem bine ii adaugam peste praz, asezonam si adaugam si patrunjelul verde tocat marunt si ciupercile tocate marunt, lasand deoparte 8 bucati mici.
  • Forma de guguluf o ungem cu ulei si punem carnea tocata pe care o modelam cu ajutorul degetelor astfel incat sa se faca un sant in interiorul gugulufului asa cum se vede in poza a 7-a, pe care il vom umple cu legumele.Radem deasupra cascavalul si ornam cu jumatatile de ciuperci ramase.
  • Dam guguluful la cuptorul dinainte incalzit la 160 grade C si lasam sa se coaca aproximativ 50-60 minute.
  • La servire se poate adauga un sos facut din o lingura maioneza, una cu mustar, 200 ml iaurt, sare si piper.A adaugat si putin usturoi presat.
    Se poate servi atat cald cat si rece.

Poze

Guguluf aperitiv din carne tocata, poza 1Guguluf aperitiv din carne tocata, poza 2Guguluf aperitiv din carne tocata, poza 3Guguluf aperitiv din carne tocata, poza 4





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulada cu carne tocata, cabanos si cascaval
Rulada cu carne tocata, cabanos si cascaval
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Clatite cu ciuperci si carne tocata
Clatite cu ciuperci si carne tocata
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Guguluf de carne si ciuperci, imbracat in bacon
Guguluf de carne si ciuperci, imbracat in bacon
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne tocataRetete cu carne tocataRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteCarnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: