Petitchef

Guguluf aperitiv din carne tocata

Felul principal
8 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8

Preparare

  • Intr-un castron amestecam carnea tocata cu ouale, sarea, piperul, cimbrul si usturoiul tocat marunt.
  • Prazul il tocam marunt si il calim 5 minute in ulei. Cartofii curatati ii dam pe razatoarea cu gauri mari si dupa ce ii stoarcem bine ii adaugam peste praz, asezonam si adaugam si patrunjelul verde tocat marunt si ciupercile tocate marunt, lasand deoparte 8 bucati mici.
  • Forma de guguluf o ungem cu ulei si punem carnea tocata pe care o modelam cu ajutorul degetelor astfel incat sa se faca un sant in interiorul gugulufului asa cum se vede in poza a 7-a, pe care il vom umple cu legumele.Radem deasupra cascavalul si ornam cu jumatatile de ciuperci ramase.
  • Dam guguluful la cuptorul dinainte incalzit la 160 grade C si lasam sa se coaca aproximativ 50-60 minute.
  • La servire se poate adauga un sos facut din o lingura maioneza, una cu mustar, 200 ml iaurt, sare si piper.A adaugat si putin usturoi presat.
    Se poate servi atat cald cat si rece.

Poze

Guguluf aperitiv din carne tocata, poza 1
Guguluf aperitiv din carne tocata, poza 2
Guguluf aperitiv din carne tocata, poza 3
Guguluf aperitiv din carne tocata, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Humus din linte rosie
Humus din linte rosie
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Guguluf de carne si ciuperci, imbracat in bacon
Guguluf de carne si ciuperci, imbracat in bacon
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulada din carne tocata
Rulada din carne tocata
4 porții
1h30m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rulada din carne tocata
Rulada din carne tocata
4 porții
1 oră
Ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icreO mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei