Petitchef

Guguluf aperitiv din carne tocata

Felul principal
8 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Intr-un castron amestecam carnea tocata cu ouale, sarea, piperul, cimbrul si usturoiul tocat marunt.
  • Prazul il tocam marunt si il calim 5 minute in ulei. Cartofii curatati ii dam pe razatoarea cu gauri mari si dupa ce ii stoarcem bine ii adaugam peste praz, asezonam si adaugam si patrunjelul verde tocat marunt si ciupercile tocate marunt, lasand deoparte 8 bucati mici.
  • Forma de guguluf o ungem cu ulei si punem carnea tocata pe care o modelam cu ajutorul degetelor astfel incat sa se faca un sant in interiorul gugulufului asa cum se vede in poza a 7-a, pe care il vom umple cu legumele.Radem deasupra cascavalul si ornam cu jumatatile de ciuperci ramase.
  • Dam guguluful la cuptorul dinainte incalzit la 160 grade C si lasam sa se coaca aproximativ 50-60 minute.
  • La servire se poate adauga un sos facut din o lingura maioneza, una cu mustar, 200 ml iaurt, sare si piper.A adaugat si putin usturoi presat.
    Se poate servi atat cald cat si rece.


Poze

Guguluf aperitiv din carne tocata
Guguluf aperitiv din carne tocata - poza 2
Guguluf aperitiv din carne tocata - poza 3
Guguluf aperitiv din carne tocata - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Mini croissante aperitiv
Mini croissante aperitiv
8 porții
35 min
Ușor
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Retete cu carne tocata Retete cu carne tocata

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează