Carne de vita la cuptor cu mazare
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Nuggets de pui cu mazare si morcov
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Se pune carnea taiata felii intr-un vas cu un pic de apa+un strop ulei de masline ,se condimenteaza,se acopera cu o folie alumiuim sau capac ,se da la cuptor ,timp de 30 minute.
- Intre timp se caleste ceapa cu un pic ulei de masline si se stinge cu sosul de rosii.
- Se iasa sosul de ceapa un pic mai lichid,dupa ce adaugam sosul de rosii,se ia cateva linguri de sos din tava in care se afla carnea.
- Se toarna sosul peste carne. Iar la cuptor 30 minute ,acoperit cu folie.
- Iar la sfarsit se va adauga mazarea.
- Se mai da la cuptor cateva minute ,apoi se verifica,de gust sau daca ,carnea e foarte bine facuta.
- Reteta e minunata,carnea s-a topit in gura si aroma de ceapa usor calita ,m-a terminat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
31/03/2012
Am facut aceasta reteta si a fost foarte apreciata de sot si de baiatul cel mare (care cu greu manaca mazare si carne de vita). Au mancar tot din farfurie si au cerut si supliment.