Iahnie de fasole

(4.57/5 - 129 voturi)
13 comentarii


  • IAHNIE DE FASOLE
  • IAHNIE DE FASOLE, Poza 2
  • IAHNIE DE FASOLE, Poza 3
  • IAHNIE DE FASOLE, Poza 4
  • IAHNIE DE FASOLE, Poza 5
  • IAHNIE DE FASOLE, Poza 6
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 6 porții
Timpul de preparare: 30 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 50 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente

- fasole(in jur de jumatate kg)
- 2 cepe medii tocate marunt
- un morcov dat pe razatoare
- foi dafin
- pasta rosii
- verdeata
- sare, piper
- afumatura(daca nu tineti post)

Preparare

Etapa 1

Se poate pune fasolea in apa, sa se inmoaie, cu o zi inainte ca sa fiarba mai repede.

Etapa 2

Se pune fasolea la fiert. Se lasa sa clocoteasca 10 minute dupa care se schimba apa. Se repeta aceasta operatie.

Etapa 3

Intre timp se caleste ceapa si afumatura, apoi se adauga morcovul si pasta de rosii si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Acest amestec se adauga peste fasole, se pun verdeturile si condimentele.Se fierbe pana mai scade din zeama .

Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii (13):

5 / 5
Postat 13/01/2015, 13:40

Este o reteta foarte buna la gust

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 22/01/2015, 13:26

O mincarica super buna!!!!!!!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 02/03/2014, 11:00

Pare foarte buna la gust!!!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 06/10/2013, 16:34

Comentariul tău:buuuun

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 09/09/2013, 19:02

Super bun si usor

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 02/11/2013, 13:12

Este foarte buna

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 21/04/2015, 18:06

Simplu si gustos

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 07/12/2012, 09:36

Foarte buna

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 16/11/2013, 18:20

Excelenta

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 08/01/2013, 15:36

Excelent

(0) (0) Abuz

Sort:    Filter:

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei
(c) Madeinwork | Mențiuni legale