Fasolea o spalam si o lasam la inmuiat in apa rece de seara. Pe urma o fierbem in 2-3 ape . Separat intr-o tigaie , calim ceapa si morcovul in putin ulei.
Adaugam boiaua si sucul de rosii pe urma punem si frunzele de dafin. Amestecam totul cu fasolea fiarta, potrivim de sare si piper si mai lasam putin la foc mic.
Adaugam boiaua si sucul de rosii pe urma punem si frunzele de dafin. Amestecam totul cu fasolea fiarta, potrivim de sare si piper si mai lasam putin la foc mic.
Reteta are o gresala: punctele 2 si 3 de la preparare sunt identice. La puntul 3 eu as scrie: Se da la cuptorul incins la 180 grade timp de 20 minute. Se serveste calda, presarand patrunjel verde pe deasupra.
Comentarii (40):
Reteta are o gresala: punctele 2 si 3 de la preparare sunt identice. La puntul 3 eu as scrie:
Se da la cuptorul incins la 180 grade timp de 20 minute. Se serveste calda, presarand patrunjel verde pe deasupra.
Minunata....
Pentru o reteta de post, excelenta!
Fff buna
Fasole ca la mama mea acasa
Foarte gustoasa
Bun
Maninci de dai cu caciula du pa urs!EXCELENTA!
Excelenta reteta !
Foart buna pt. post